Vanreusel introduceert de Loempidel

#01Kraken

Wat krijg je als je een Loempia kruist met een Frikandel? Juist: een Loempidel! Het is de nieuwe sensatie van Vanreusel snacks uit België. Twee jaar geleden ontstond het idee en na veel testen en bijschaven ligt deze vanaf nu in de betere cafetaria’s. Sinds enkele jaren legt Vanreusel een zware focus op frikandellen. In Nederland sowieso snack nummer 1 en ook in België scoort deze goed. Na de frikandel XXL die samen met WAKKR in de markt is gezet, de best bite (beste frikandel volgens consument en professional), is er nu dus ook de frikandel in een Oosters jasje. Aan WAKKR de eer om ook voor deze lekkernij naam en faam te maken.

Wat hebben we hier ingezet?

> positionering
> naamgeving
> merkidentiteit

 

#02Maken

Het beste van twee werelden. Daar zijn we naar op zoek gegaan. In product, in verhaal en in uitstraling gieten we dé topper van de lage landen in een Oosters jasje. Hamont (Vanreseul) wordt verbonden aan Vietnam. Een mix die niet alleen voor het product lekker werkt, ook voor de uitstraling is het een goud heerlijke combinatie. Zo combineerden we de sfeervolle beelden van daar, met een Bourgondisch warm sausje. Hebben we de traditionele ‘long-tail’ boot omgedoopt tot snackbakje en worden de cafetaria’s omgedoopt in ‘CHA-FEH-THA-RIA’-s…’lekkel lekkel’.

Wat hebben we hier ingezet?

> stijlstudie
> merkidentiteit (POS, beursaankleding, salespakket, ed)
> storytelling

#03Raken

Ok, dan staat er een tof verhaal, dan valt de snack in de smaak bij een consumentenonderzoek en is het product door en door getest…maar hoe wordt het een hit? Samen met Vanreusel hebben we een big bang voorbereid. Op de diverse beurzen in het voorjaar hebben we een groots verhaal ontwikkeld alsook de pers klaargestoomd voor de nieuwe hit. Niets werd aan het toeval over gelaten. Wat restte was een spannend weekend…zou ook de pers en de consument gretig toehappen? Het antwoord vind je op Google. Of vraag het aan je digitale vriend(in) Siri. WOW!!!

Wat hebben we hier ingezet?

> beurs(concept) en aankleding cafetaria’s
> introductiecampagne (via pers)
> storytelling on en offline
> contentmarketing

Snacken naar meer omzet?

Hogere naamsbekendheid? Meer traffic naar de winkel? Je imago oppoetsen? Of een product op creatieve en effectieve wijze lanceren? Wat je doel ook is, WAKKR gaat graag met je op pad. Richting die resultaten die er niet om liegen.

Neem contact op

Straf bakkie? Koekje erbij?

Als klant, partner of nieuw teamlid? We horen graag van je! Neem contact op met WAKKR, en wie weet vormen we op wat voor manier ook een match. De koffie – met een scheutje Brabantse gemoedelijkheid – staat in ieder geval klaar voor je!

Neem contact op

Wakkr is fris opgestaan uit Aart & van Breensma