Crizly – Vanreusel Snacks

#01Kraken

De Crizly. Een pikante, krokante en gevaarlijk lekkere snack. Aan Aart & van Breensma de uitdaging deze ‘relatieve’ onbekende en dus ‘relatieve’ onbeminde snack bij de consument in de smaak te laten vallen.

Onze strategie? Beresterk;))

Laten we de snackliefhebber eens flink WAKKR schudden…de stuipen op het lijf jagen. Het idee: de friettent transformeren in hét territorium van de gevaarlijk lekkere pikante krijger. Een gebied dat voor iedereen toegankelijk is, maar alleen te betreden is op eigen risico. Met het campagne concept: ‘Welcome! Home of the Crizly’ gaan we iedere cafetaria omtoveren tot een gevaarlijke plek. Daar waar de Crizly leeft en heerst!

#02MAKEN

Iets wat uniek is jagen wij mensen graag na. In alle uithoeken van de wereld zoeken we naar nieuwe mooie plekjes, nooit eerder gespotte dieren en verleggen we grens na grens. En soms gaan we een stap tever. Dan betreden we andermans territorium. Met alle gevaarlijke situaties van dien. Waarom? Dat trekt aan. Dat is spannend. Het prikkelt.

Juist dit inzicht pakken we beet. We gaan het onbekende en onontdekte vertalen naar iets gevaarlijks. Die waarschuwing maakt ons mensen nieuwsgierig. Met deze PAS OP!!! strategie gaan we de consument wakker schudden en uit z’n tent lokken. Kom maar verder als je durft….Welcome in the home of the Crizly.

#03RAKEN

Als het om snacks gaat zijn wij mensen erg impulsief. Als de maag gromt zijn we zwak. Een relatief makkelijk prooi voor reclamemakers. Iedereen kent het wel als je met een lege maag de superamarkt in trekt. NOOOOOOIT doen. Met andere woorden:in de cafetaria trekken we pas écht ten strijde.

Onze wapens?

We hebben o.a. de volgende communicatiemiddelen afgevuurd: schapkaart, baliedisplay, schappresentatie, static paper (vloer en raamstickers), lint / tape, posters, plafond hangers en een win actie met kraskaartjes.

Trek gekregen? Honger voor meer succes met je merk?

WAKKR zet de tanden graag in jouw merk. Met gevaarlijk effectief en creatief ‘geweld’ trekken we ten strijden. Op zoek naar meer naam & faam!

YEAH!!! I'm in!

Straf bakkie? Koekje erbij?

Als klant, partner of nieuw teamlid? We horen graag van je! Neem contact op met WAKKR, en wie weet vormen we op wat voor manier ook een match. De koffie – met een scheutje Brabantse gemoedelijkheid – staat in ieder geval klaar voor je!

Neem contact op

Wakkr is fris opgestaan uit Aart & van Breensma