Every day a great stay

#01KRAKEN

Holland2Stay draait lekker. Deze jonge, frisse en ambitieuze huisvester voor expats en young professionals heeft niks te klagen. Echter het kan altijd beter. En, niet geheel onbelangrijk: de concurrentie groeit. Zaak om duidelijk te maken dat er eigenlijk maar 1 partij is die er echt toe doet. Concreet: hoe maken we van deze toffe club een sterk merk. Een powerbrand dat aanspreekt, inspireert en toegevoegde waarde levert. Aan WAKKR de vraag Holland2Stay te herpositioneren. Waar staat en gaat Holland2Stay vandaag de dag écht voor? Wat is het onderscheidend vermogen? Waarom zou ik voor Holland2Stay moeten kiezen?

De hoofdvraag is: wat verkopen (verhuren) we nu echt?

Vierkante meters (WHAT)? Of een prettig verblijf? Een koude douche of een warm bad. Hiertussen ligt de dagelijkse missie en dus de toegevoegde waarde van Holland2stay. Met andere woorden: de kunst van het bouwen van een sterk merk zit hem in het vertalen van de WAAROM. The big WHY (Simon Sinek). Kortweg: Holland2Stay biedt je géén vierkante meters maar een prettig verblijf. De vergaande (stay)service – HOW – maakt het verschil. Every day, a great stay….Creatief vertaald: Have a nice stay!  

#02MAKEN

Powerbrands verkopen géén producten, maar vertellen inspirerende verhalen. Verkopen een belofte en bevredigen een hoger doel. Zo verkoopt Starbucks géén koffie, maar rustmomentjes. Dove géén zeep maar zelfvertrouwen. RedBull géén energiedrank maar vleugels. En Holland2stay géén vierksante meters, maar een prettig verblijf. Juist dat positieve gevoel, het verschil tussen die koude douch en het warme bad, gaan we verwoorden en verbeelden.

Wat hebben we hier ingezet?

Merkpositionering (Golden Circle / Archetype / Powerbrand), Brand Identity (merkidentiteit), Website, Wagenpark, print (advertenties), content marketing, brochures, brochures, interaction design / webdesign.

#03RAKEN

De website is voor Holland2Stay het belangrijkste communicatiemiddel. Aangezien de meeste zich hier oriënteren, en niet geheel onbelangrijk: de meeste wonen simpelweg buiten Nederland. En alleen via het wereldwijde web te bereiken. Hoe de website vorm heeft gekregen:

Behoefte aan een merkverhaal dat staat als een huis?

Meer naam en faam maken? Je merk eens flink oppoetsen? De deur van ons ‘appartement’ staat open voor een goed merkgesprek. Zeker weten dat we jouw merk WAKKR schudden. Koekje erbij?

Have a nice date!

Straf bakkie? Koekje erbij?

Als klant, partner of nieuw teamlid? We horen graag van je! Neem contact op met WAKKR, en wie weet vormen we op wat voor manier ook een match. De koffie – met een scheutje Brabantse gemoedelijkheid – staat in ieder geval klaar voor je!

Neem contact op

Wakkr is fris opgestaan uit Aart & van Breensma