rebranding bijCas

#01Kraken

Niemand wil stilstaan. Niemand wil langs de lijn staan. BijCas zorgt ervoor dat je meedoet. Alles uit je lichaam en het leven weet te halen. Je persoonlijk record vermorzelen? Snel revalideren? Hoger springen? Komaaaaaan…vooruit met je lichaam! Je merkt het: BijCas wil vooruit. Een ambitieus team dat houdt van sport en gelooft dat iedereen met de juiste begeleiding en behandeling hun sportieve doel haalt. Die spirit willen we vertalen in woord en beeld. Om daarmee iedereen met een duidelijk doel aan te spreken (lees: wakker schudden).

BijCas gaat het over meten, weten en winnen. Qua vermogen, core stability en conditie. Allemaal om jou sneller te laten revalideren of beter te laten presteren. Alles wat we doen, toetsen we aan onze revalidatie en prestatie ladder. Waar sta je nu? Conditioneel, maar ook qua vermogen en pijn (gevoel)? Wat is je doel? En hoe gaan we dat zo snel, verantwoord en (kosten)efficient mogelijk bereiken. Dat is onze motivatie, dag in dag uit. En daarvoor gebruiken we de meest revolutionaire behandelmethoden en trainingstechnieken.

Wat hebben we hier ingezet?

>Herpositionering
>Merkstrategie
>Archetypen
>Golden Circle
>Productdevelopment
(revalidatie en prestatieladder)

#02Maken

Klaar met die chronische peesklachten? Uit het veld geslagen met een tennisarm? Of wél fit, maar nog niet in topvorm voor de kwart triatlon? Wat je ambitie ook is: revalideer en presteer bijCas. Met onze revolutionaire behandelmethode en trainingstechnieken gaan we dat doel halen. Als team. Go For Fit!

#03Raken

Om als merk weer helemaal ‘fit’ te worden, moet je veel inspanningen leveren. Als team. En daar zijn we volop mee bezig. On en offline zijn we onszelf in het zweet aan het werken. Het resultaat: volle zalen bij workshops en inspiratieavonden, meer inschrijvingen en aanvragen online, interne draagvlak en enthousiasme met en voor de ‘prestatie en revalidatieladder’, vruchtbare samenwerking met de triatlon van Rosmalen en bovenal een veel duidelijker klantprofiel.

Conclusie: BijCas heeft een keiharde focus en merkbelofte, waarmee we nu wél de juiste doelgroep weten WAKKR te schudden. Geen allemansvriend meer, maar een specialist met een duidelijk doel en uniek merkverhaal. Chapeau voor Cas (Wolbert) & Co. Zoiets vergt visie en lef!

Wat hebben we hier ingezet?

> website
> storytelling on en offline
> contentmarketing
> sponsoring
> interieur / exterieur
> SEO / SEA
> fotografie / video

Je merk versterken? Go for fit!

Je merk wat ingeslapen? Beter presteren on en offline? WAKKR gaat graag de strijd aan met jouw concurrenten. Zorg daarvoor wel dat je merkverhaal in ‘topconditie’ is. Let’s go?!

Go For Fit!

Straf bakkie? Koekje erbij?

Als klant, partner of nieuw teamlid? We horen graag van je! Neem contact op met WAKKR, en wie weet vormen we op wat voor manier ook een match. De koffie – met een scheutje Brabantse gemoedelijkheid – staat in ieder geval klaar voor je!

Neem contact op

Wakkr is fris opgestaan uit Aart & van Breensma