Road to Results

#01Kraken

Hoe maken we van Bike Valley een aansprekend merk? De plek waar je vooruitgang wilt boeken als renner, merk of bedrijf binnen de fietsenbranche. Net als bij een coureur met ambitie geldt ook voor Bike Valley: focus! Er moet terug lijn komen in de communicatie en uitstraling. Maar ook de storytelling moet op gang komen vanuit een onderscheidend en relevant merkverhaal. Want, met alleen een gereviseerde huisstijl inspireer je nog niet…

Of je nu een doorwinterde profwielrenner bent of een amateur die zichzelf graag uitdaagt, een fiets gerelateerd merk met ambitie of een innovatief product dat getest moet worden? Een ding hebben ze gemeen: ze willen resultaten boeken. Vooruitgang op de fiets of binnen de wereld van de fiets. Aan WAKKR te taak hiervoor een creatief concept op te tuigen.

Wat hebben we hier ingezet?

> positionering
> archetypen
> golden circle

#02Maken

Wie ambitie heeft met de fiets, op welk vlak ook, komt het best naar Bike Valley. In Bike Valley kun je jouw houding, materiaal of nieuw product testen en verbeteren. Jezelf keer op keer uitdagen om vooruitgang te boeken. Maar ook om kop over kop rijden met andere merken en bedrijven. Bike Valley is het Silicon Valley voor de fiets. Dus zeg het maar: waar wil je naartoe als coureur, merk of fabrikant? Wat is jouw doel? Het podium in de Tour de France? Het werelduurrecord afpakken van Bradley Wiggins? Het snelste stuur ter wereld produceren? Of de meest gestroomlijnde sokken op de markt brengen? Start in Bike Valley…Your road to Paris? Road to more safety? Road to healthier employees? Come on, let’s go for a ride…the road to results!!!

Wat hebben we hier ingezet?

> stijlstudie
> merkidentiteit
> storytelling

#03Raken

Het boeken van winst is mooi, maar de weg naar het succes geeft veel meer voldoening. Daarin schuilen mooie verhalen. Vol emotie, leermomenten en overgave. Het zijn die (succes)verhalen die inspireren en aanzetten tot nieuwe prestaties. Tenslotte vormt de winst op de finishlijn van vandaag het vertrekpunt van morgen. Het kan altijd sneller, slimmer of soepeler. Juist met dit soort verhalen gaat WAKKR – in samenwerking met online marketing bureau Extendure – de on- en offline weg op. Op zoek naar nieuwe merken en mensen met ambitie!

Hoe brengen wie die succesverhalen tot leven?

> magazine
> website
> storytelling on en offline
> contentmarketing

Road to results?

Wat is jouw doel?

Hogere naamsbekendheid? Meer traffic naar de winkel? Je imago oppoetsen? Of een product op creatieve en effectieve wijze lanceren? Wat je doel ook is, WAKKR gaat graag met je op pad. Richting die resultaten die er niet om liegen.

Ride with us!

Straf bakkie? Koekje erbij?

Als klant, partner of nieuw teamlid? We horen graag van je! Neem contact op met WAKKR, en wie weet vormen we op wat voor manier ook een match. De koffie – met een scheutje Brabantse gemoedelijkheid – staat in ieder geval klaar voor je!

Neem contact op

Wakkr is fris opgestaan uit Aart & van Breensma