beat the comfortzone

#01Kraken

Apex is een eigenzinnig en innovatief merk. Hoewel ze pas sinds 2008 bestaan heeft APEX toch al 35 jaar ervaring in de fietsbranche. De vraag is waar gaat en staat APEX voor? Waarom zou ik op een APEX moeten springen? Wat maakt een APEX anders dan een BULLS, RIDLEY of SENSA?

Aan WAKKR – in samenwerking met COERS Online – de eer van APEX een onderscheidend merk te maken met een eigen gezicht en aansprekend verhaal. In woord en beeld.

Hoe gaan we de fietsliefhebbers WAKKR schudden voor de betaalbare kwaliteitsfietsen?

#02Maken

Alle fietsers zijn helden, avonturiers die keer op keer zichzelf tegenkomen op weg naar een nieuw hoogtepunt. Zij die willen lijden en niet bang zijn om van de gebaden paden af te wijken. APEX belooft dat je ieder avontuur aankunt. Welke weg je ook opgaat, welke top je ook wilt bereiken, hoeveel hoogtemeters of slecht wegdek ook ligt te wachten, met APEX kom je er. DE WINST: een avontuur / verhaal rijker. Om nooit te vergeten. Daar kan geen medaille aan tippen…Kortom, de medaille of bos bloemen zijn niet het belangrijkste…Collect Moments, not KOM’s (medals). 

Creatieve vertaling

Met APEX ben je in staat op sterke wijze de comfortzone te verlaten. Je durft buiten de gebaden paden te gaan omdat je goed materiaal onder de bips hebt. Sterker nog: je bent op weg naar nieuwe hoogtepunten. De Jungfrau. De Mont Ventoux. Het Ijselmeer. Wind. Regen. Ze wachten op je…Beat them (with your APEX.) Kortom, APEX helpt je avonturen beleven (biedt je avontuur) en grenzen te verleggen. Lichamelijk, mentaal of geografisch (plekken waar je met een ‘gewone’ fiets niet komt…). Creatief vertaald: BEAT THE COMFORTZONE!

#03RAKEN

Fietsers lijden pijn. Zien af. Strijden tegen weer, wind en oplopend wegdek. Op weg naar een hoogtepunt. Een overwinning op zichzelf, moeder natuur of de tegenstand. Het resultaat: mooie verhalen. Avonturen om van te smullen. We love it! You?

APEX trekt er graag samen met jou op uit. Uitgerust met het beste materiaal. Aangepast aan jou stijl en doelen. Mont Ventoux? Marmotte? Rondje Ijsselmeer. Voor APEX geen probleem. Geen berg te hoog. Geen weg te slecht. Als we maar weg zijn. Van werk, vergadering of de bank. Weg uit het peloton en van de geijkte paden. Weg uit die dagelijkse hectiek. Lekker sleuren over wegen en paden waar de ‘gewone’ mens niet komt. 1 met de natuur. 1 met jezelf. 1 met je fiets. Are you in? Beat the comfortzone. Act on APEX!

Welke middelen en methoden hebben we gebruikt?

Merkpositionering (Golden Circle ./ Archetype / Powerbrand), Corporate Identity, Website, POS materiaal, print (advertenties), content marketing, beursconcept, brochures, online bikebuilder

Met jouw merk uit de comfortzone?

Grijze muizen zijn er al genoeg. Het is nog vlees nog vis. Oftewel, er wordt niet over gesproken. Niet slecht maar dus ook niet goed. Laten we samen de comfortzone verlaten. Laten we samen gaan voor (meer) naam & faam…

Kom maar op!

Straf bakkie? Koekje erbij?

Als klant, partner of nieuw teamlid? We horen graag van je! Neem contact op met WAKKR, en wie weet vormen we op wat voor manier ook een match. De koffie – met een scheutje Brabantse gemoedelijkheid – staat in ieder geval klaar voor je!

Neem contact op

Wakkr is fris opgestaan uit Aart & van Breensma