19 Januari 2017

Verhulst Shoes kiest voor WAKKR

Verhulst is al sinds de jaren ’30 van de 20e eeuw leidend in comfortabele en modieuze damesschoenen. Met de uitstekende pasvorm van de schoenen en de ambachtelijke kwaliteit waarmee het leer wordt bewerkt, is Verhulst een begrip geworden voor iedere vrouw die een stalende verschijning wil combineren met comfort. Verhulst schoenen zijn geschikt voor werk & weekend, voor vergadering & vrije tijd, voor presentatie & première, kortom: voor formeel én feestelijk…

verhulst

Het huidige imago strookt echter niet met het gewenste imago en naamsbekendheid. Veel dames, maar ook de detaillist zien Verhulst Shoes als een functionele schoen. Een degelijke stapper voor de dame op leeftijd. Aan WAKKR de eer hier verandering in aan te brengen. Om die grote stap te zetten beginnen we eerst met enkele kleine fundamentele kwesties. De merkstrategie. Het assortiment. De merkarchitectuur. Om daarna tot een scherpe ‘rebranding’ te komen. Een aansprekend verhaal richting jong en minder jong…wordt vervolgd!!!

Straf bakkie? Koekje erbij?

Als klant, partner of nieuw teamlid? We horen graag van je! Neem contact op met WAKKR, en wie weet vormen we op wat voor manier ook een match. De koffie – met een scheutje Brabantse gemoedelijkheid – staat in ieder geval klaar voor je!

Neem contact op

Wakkr is fris opgestaan uit Aart & van Breensma