2 Juli 2021

‘Vegavers’ nieuws: Dylan Haegens ‘meats’ Vanreusel!

Als exclusieve partner in de horecasnacks zet Vanreusel volop in op innovatie. Met als doel: iedereen moet ‘zijn goesting’ vinden in zijn favoriete cafetaria! Ook de kids. Vanaf nu kunnen zij snacken naar een verantwoorde en vermakelijke snack…Jawel, onlangs lanceerde deze snackgigant de vega Loempidel Zero. En dat met niemand minder dan Dylan Haegens, de populaire Nederlandse YouTuber én onze creatieve hulp;). Zo ontwikkelde WAKKR samen met het creatieve team van Dylan Haegens een merkactivatie campagne. Met POS materiaal voor in de cafetaria’s, online content alsook ‘klassieke’ advertenties en pr materiaal. Vega…uhhh mega tof om te mogen doen.

Net zoals de Loempidel, is de vega Loempidel Zero gehuld in een heerlijk oosters, krokant jasje. Het enige verschil? De snack is volledig veggie! Zo verovert de vega Loempidel Zero z’n plaatsje in de smaakvolle en verantwoorde Zero range, die nu al vier heerlijke, vegetarische snacks telt.

Hey mensen, (om in Dylans woorden te blijven) heb jij ‘m al geproefd? Vegaaaaaa lekker…check hier waar bij jou in de buurt deze nieuwe snack kunt proeven.  Voor nu alvast…smakelijk leven!

Straf bakkie? Koekje erbij?

Als klant, partner of nieuw teamlid? We horen graag van je! Neem contact op met WAKKR, en wie weet vormen we op wat voor manier ook een match. De koffie – met een scheutje Brabantse gemoedelijkheid – staat in ieder geval klaar voor je!

Neem contact op

Wakkr is fris opgestaan uit Aart & van Breensma