14 Oktober 2020

Spek naar de bek van WAKKR!

Dierwelzijn, CO2 en ammoniak uitstoot, voedselveiligheid, gezond eten…uitdagingen van vandaag én morgen. Sana Novum is een nieuwe speler op de markt van de hoogwaardige ‘diervoeradditieven’. In gewoon beschaafd boeren hollands (BBH): met behulp van de wetenschap én modernste en gepatenteerde technologie draagt Sana Novum bij aan een natuurlijke, duurzame en winstgevende voerconcepten voor o.a. de pluimvee-, varkens-, herkauwerssector.

Sana Novum Phytogenics positionering merken identiteit

Om winst te boeken voor zowel dier, mens, maatschappij alsook moeder natuur, zoekt Sana Novum de oplossing voornamelijk in onze natuur. Wat kunnen we leren van en halen uit planten? Hoe werkt dat immuunsysteem? Hoe wapenen planten zich tegen bacteriën, virussen en andere gevaren? En kunnen we dit (afweersysteem) projecteren op de dieren en verwerken in diervoeding. Als we dit dan weer vertalen naar de taal van de wetenschap hebben we het over ‘Phytogenics’. Oftewel: gestandaardiseerde, specifieke en wetenschappelijk onderbouwde combinaties van ‘bio-actieve’ verbindingen die in planten worden aangetroffen met bewezen werkzaamheid en een duurzame impact op dieren, mensen en / of het milieu.

Je merkt het al: complexe materie. Aan WAKKR de eer hier hapklare brokken van te maken. In de vorm van een aansprekende merkidentiteit en storytelling die zowel de ogen van boeren, als voerproducenten en dierenartsen openen. Dergelijke positioneringstrajecten zijn ‘spek naar onze bek!’ Wordt vervolgd…

Straf bakkie? Koekje erbij?

Als klant, partner of nieuw teamlid? We horen graag van je! Neem contact op met WAKKR, en wie weet vormen we op wat voor manier ook een match. De koffie – met een scheutje Brabantse gemoedelijkheid – staat in ieder geval klaar voor je!

Neem contact op

Wakkr is fris opgestaan uit Aart & van Breensma